Al sinds 2009 - Betalen in termijnen in NL & BE

De onzichtbare beugel van Orthoclear.

Wil jij graag een mooie smile krijgen, maar zie je het niet zitten om een beugel te dragen die iedereen kan zien? Kies dan voor een onzichtbare beugel van Orthoclear! De beugel is niet alleen onzichtbaar, maar ook nog eens betaalbaar. Op deze pagina vertellen we je graag meer over deze invisible beugel.

Wat is een invisible beugel?

Zoals de naam al zegt is een onzichtbare beugel, ook wel invisible beugel genoemd, een beugel die je vanaf de buitenkant niet goed kan zien. Het is een dunne, transparante beugel dat is gemaakt van kunststof. Wanneer je bij ons voor een behandeling kiest, ontvang je verschillende sets hoesjes die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt. Om de paar weken die je een ander hoesje te dragen. Zodoende krijg je jouw tanden in kleine stapjes in de gewenste positie, zonder dat ook maar iemand het door heeft.

Waarom kiezen voor een onzichtbare beugel?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een onzichtbare beugel. De meest voorkomende reden is dat je een ‘beugelbekkie’ bij jezelf niet mooi vindt. Je denkt dat een beugel niet mooi bij je zal staan en wilt deze daarom niet dragen. Een andere reden kan zijn dat je niet wilt dat andere mensen zien dat je een beugel draagt. Je schaamt je er misschien voor of je bent bang dat je ermee gepest gaat worden. Wanneer je wel mooie rechte tanden wilt, maar niet een zichtbare beugel wilt dragen, is een invisible beugel een echte uitkomst voor jou!

Wat is Orthoclear?

Orthoclear is één van de meest innovatieve merken op het gebied van 3D geproduceerde onzichtbare beugels. Het fijne van Orthoclear is dat je niet wekelijks naar een orthodontist hoeft en jouw clear aligners gewoon thuis ontvangt. Doordat wij onze software continu optimaliseren en jouw tandartsbezoekjes zoveel mogelijk beperken kunnen wij veel lagere prijzen aanbieden dan andere aanbieders van beugels. Wij zijn zelfs tot wel 65% goedkoper dan andere merken. Vermijd dus niet alleen dat je veel tijd doorbrengt in wachtruimtes en de tandartsstoel, maar bespaar jezelf ook een hoop kosten door te kiezen voor Orthoclear!

Wat is een clear aligner behandeling van Orthoclear?

Het clear aligner behandeling van Orthoclear begint bij jouw bezoekje aan één van onze SmileStudio’s®. In zo’n studio maken we een 3D-Scan van jouw tanden. Deze scan kunnen we heel vlug maken en is helemaal niet vervelend. Tijdens de scan worden de stand van jouw tanden heel precies gemeten. Aan de hand van deze scan kunnen orthodontisten een 3D-plan maken. Dit noemen wij een Smilefie®. Deze Smilefie® ontvang je gewoon online. Je hoeft hiervoor dus niet weer naar de studio te komen. Aan de hand van de Smilefie® maken we een serie van opvolgende clear aligners sets. Iedere aligner verplaatst de tanden een klein beetje. Je ontvangt deze sets gewoon thuis. Het is de bedoeling dat je om de twee weken aan een nieuwe set clear aligners begint. Een tandarts of orthodontist houdt in de gaten wanneer jouw tanden de gewenste positie hebben bereikt.

Wat zijn de kosten van een onzichtbare beugel?

Je vraagt je vast af wat de kosten zijn van een onzichtbare beugel. Daar zijn wij bij Orthoclear heel transparant over. Al onze prijzen vind je namelijk gewoon op deze pagina. Op die pagina kun je zien dat we verschillende pakketten aanbieden. Al deze pakketten bieden we tegen een zo laag mogelijke prijs aan. Wij kunnen lage prijzen hanteren, doordat wij wereldwijd enorm veel behandelingen doen en er bewust voor kiezen om met minder verdiensten genoegen te nemen. Wij vinden het namelijk belangrijk om goede mondzorg voor iedereen toegankelijk te maken.

Betaal in één keer of in termijnen!

Naast dat wij onze invisible beugels voor lage prijzen aanbieden, kun je bij ons ook nog eens zelf kiezen of je jouw pakket in één keer of in termijnen betaalt. Zo kun je al in termijnen vanaf 26 euro per maand jouw behandeling afbetalen. En dat is natuurlijk wel zo fijn! Bovendien kun je altijd bij jouw verzekeraar checken of die de behandeling (deels) vergoed.

Doe de 3-D scan!

Een onzichtbare beugel is dus dé perfecte oplossing wanneer je wel een mooi recht gebit wilt, maar niet wilt dat iedereen kan zien dat je een beugel draagt. Wil jij graag met Orthoclear een mooie glimlach krijgen? Maak dan een afspraak in één van onze SmileStudio’s® voor een 3-D scan. Klik hier om een afspraak te maken!

Let’s socialize.

Amazing 🤩 Smile in just 6 Months. #orthoclear #clearaligners #straightteeth #beugel #tandarts #dentist #braces
Douze Points! New smile in just 6 Months 🤩 Get yours now, ready for Summer 👄
;
)
:
)
;
)
#orthoclear #straighteeth #beugel #clearaligners #tandarts #orthodontis #douzepoints
Get Set, Go, 😊 #orthoclear #unbraceyourself #clearaligners #beugel #braces #weekend
Get Set. Go, Smile!😁#orthoclear #smilefie #prettyclear #straightteeth #ortho #beugel #onzichtbaar
Visit SmileStudio for free advice about your shining smile 😀 #orthoclear #straightteeth #smilestudio #beugel #tandarts
❤️🧡💛💚💙 At First Smile #orthoclear #unbraceyourself #straightteeth #braces #beugel #weekend

De lach die je verdient.